Soğuk Sıkım Zeytinyağı


Soğuk Sıkım Zeytinyağı Nedir?

 

Soğuk Sıkım Zeytinyağı Nedir?

 

Zeytinyağı, zeytinlerin belli bir sıcaklıkta yüksek basınçla sıkılması ile elde edilir. 

Santrifüj işlemi sırasında suyun sıcaklık oranı, zeytinyağının besin değerlerini kaybetmemesi açısından oldukça önem taşır. Zeytinler ne kadar yüksek sıcaklıkta sıkılırsa zeytinyağının besin değerleri, aromatik lezzeti, antioksidan özelliği bir o kadar azalmaktadır.  

 

 

 

Körfezim Zeytinyağı besin değerlerini korumak açısından, zeytinyağı üretirken maksimum 25 derecede zeytinleri sıkar. Böylece zeytinyağını, aromatik bileşenlerini ve besin değerlerini kaybetmeden sofralarınıza ulaştırır.

eticaretPORT Altyapısı Kullanılmıştır